Stiai ca...

Job title:
Stiai ca...

Work description

  • NU se mai accepta pasaport temporar, ci doar cel biometric valabil 5 ani;
  • Eliberarea dovezilor de neinterdictie se elibereaza gratuit pe baza unei cereri insotite de actul de identitate/ pasaportul solicitantului si dureaza minim 3 zile lucratoare;
  • Cazierul judiciar se elibereaza fara timbru fiscal pe loc;
  • Foaia matricola NU mai este necesara pentru dosarul de Ambasada, ci doar o adeverinta de student care atesta ca esti student la zi, cu frecventa pentru a-i servi la Ambasada SUA.
  • ...si nu in ultimul rand, toti studentii vor avea o vara minunata in State :)