Despre noi

 Noi suntem o echipa tanara care reusim sa avem o relatie profesionala cu studentii  W&T si aplicantii  H2B.

Principiul nostru este “What you are is what you get!” ca atare nu vrem decat sa venim cat mai bine in intampinarea dorintelor clientilor nostri, ajustand asteptarile acestora acolo unde este cazul. Avem convingerea ca lucrurile bine facute atrag dupa sine rezultate extraordinare pe termen scurt, mediu si lung.
Ne dorim ca intreaga noastra activitate sa se inscrie in tiparul Win-Win astfel incat, la finele zilei, sa transmitem si sa primim zambete si multumiri! 

Compania ADIRA a fost infiintata in urma cu 20 de ani si este specializata in recrutare si plasare forta de munca la angajatori din SUA prin intermediul programelor Work&Travel si H2B. Partenerul American este InterExchange New York, cooperarea nostra fiind foarte benefica. Până în prezent, mai mult de 15000 de tineri români și străini au avut posibilitatea de a munci si calatori  în SUA prin intermediul programelor Summer Work & Travel și H2B.

Te invitam sa vizitezi atat site-ul nostru cat si pe pagina noastra de Facebook/Adira Summer Work&Travel! https://www.facebook.com/adiraromania?ref=hl 

Romanian Team

Ovidiu Trif
Manager
Iulia Țiplea
Cordonator program work and travel
Sanda TRIF
Coordonator Program work and travel & h2b
Mira Stoiculescu
Cordonator Program work and travel & h2b
Casiana Tirla
Coordonator Program work and travel si h2b