Self Placement Returnee

Programul Self Placement Returnee se adresează studenților care au mai fost in America prin programul work and travel, care au oferta proprie de muncă si se întorc la fostul / foștii angajatori prin intermediul firmei ADIRA. In cadrul programului iti asiguram asistenta pentru inscrierea in program, completarea dosarului de inscriere, programarea pentru interviul de viza, rezervarea biletului de avion si binenteles asistenta pe parcursul verii in U.S.A.

Studenții Self Placement Returnee beneficiază de reduceri din taxa de program,  pe baza unei copii de viza J1 pe care o prezinta la inscriere. 


Important! Sponsorul InterExchange , compania partenera din SUA, va contacta toți angajatorii în vederea confirmării și verificării în detaliu a ofertei de muncă, pentru siguranța ta si pentru a se asigura că oferta este în conformitate cu reglementarile Departamentului de Stat. Iti recomandam sa pastrezi o legătura stransa cu angajatorul tau pentru a te asigura că nu vor fi probleme în momentul verificării ofertelor de muncă de către InterExchange.