Incepem inscrierile pentru programul H2B

Pasul 1: Trimite CV + Scrisoare de intentie in perioada  2 Aprilie – 31 Mai 2018

Instructiuni:
Trimite un CV cu poza in care sa introduci aprecierea nivelului de engleza pe o scala de la 1 la 10. Aceasta este  obligatorie si trebuie realizata intr-un mod obiectiv. In caz contrar, aplicatia aferenta inscrierii nu poate fi  luata in considerare.

Se accepta orice tip de CV, Europass, Standard, European, American etc,insotit de o scrisoare de intentie adresata PRIVATE COUNTRY CLUB, ambele in limba engleza,intr-un singur e-mail pe adresa h2b@adira.ro  in perioada 2 Aprilie – 31 Mai 2018.  Doar aplicatiile complete vor fi luate in considerare!Vom confirma primirea e-mailurilor in 48 ore de la primirea acestora.

Pasul 2: Interviul cu angajatorul
Aplicantii acceptati vor fi anuntati pe parcursul lunii Iunie 2018 daca au fost selectati  pentru un interviu cu angajatorul din Statele Unite. Interviurile vor avea loc pe parcursul lunii Iulie la sediul ADIRA din Cluj-Napoca.

Pasul 3: Training + testare
In cazul in care ai fost acceptat/a de catre angajator, vei participa la etapa finala, care consta intr-un training+testare (din training)  in primele 2 saptamani din Septembrie, la Cluj-Napoca. In urma promovarii training-ului si a testarii, veti primi oferta de munca H2B.

Pasul 4: Aplicarea pentru viza

Toti participantii care au trecut cu succes de cele 3 etape isi vor pregati documentele pentru Ambasada.

Pasul 5: Plecarea

Plecarea in SUA se face in grup organizat in luna Octombrie 2018, iar la destinatie veti fi asteptati de catre un reprezentant al angajatorului.

imaginea utilizatorului Adira Team

Comentarii