Job-uri disponibile prin viza H2B in SUA

Available Jobs H2B Waiter/Waitress, Server Assistant, Setup Person,Graphic Designer, Housekeeping, Recreational Worker (Outdoor Plants Mover)
Employer: Private Country Club
Location: Palm Beach, FL, USA
Work Dates: October  2017  -  May 31st 2018
Salary: $ 11.88/hour, overtime 17.82 $/hour
Housing Cost: $0/month
Housing Deposit: $500 (deducted from the first paychecks and refundable at the end of the season upon successful completion of work contract)

 Employer Requirements: 

  • Excellent English Skills
  • Successful Training Completion
  • High Enthusiasm & Healthy Work Ethic

Available Positions: 50

CONDITII:

intentii clare de a respecta conditiile programului si a contractului de munca derulat pe o perioada determinata de 8 luni.
nivel avansat de limba engleza- aprecierea in CV a  nivelului de engleza pe o scala de la 1 la 10 este obligatorie si trebuie realizata intr-un mod obiectiv. In caz contrar, aplicatia aferenta inscrierii nu poate fi  luata in considerare.
experienta de munca in domeniul ospitalier (hotel, restaurant etc) nu este necesara, insa poate reprezenta un avantaj (va rugam sa detaliati in CV; nu este nevoie de certificat/ atestat; referintele mentionate, se vor constata viabile dupa verificarile angajatorului).
abilitatea de a excela la locul de munca in echipa pe toata durata contractului.
atitudine pozitiva, prezenta agreabila, orientare catre client.
 proactivitate, flexibilitate, capacitatea de a gasi solutii si a rezolva probleme.
tatuajele si piercing-urile in locuri vizibile nu sunt acceptate.
pasaport biometric romanesc (se obtine dupa sustinerea si promovarea  interviului cu angajatorul din SUA).
nerespectarea perioadei stabilite de viza H2B, duce la sanctionarea imediata conform legislatiei SUA, intrucat angajatorul colaboreaza cu Departamentul de Stat American si autoritatile locale, in vederea implementarii acesteia.
selectia CV-urilor are loc in functie de criteriile stabilite de catre angajator.

* Acest program se adreseaza tuturor persoanelor cu cetatenie romana cu varsta cuprinsa intre 20 si 38 ani.

COSTURI:

Taxa programului H2B: $0 (nu exista taxa de program)
Asigurare medicala: aprox. $25/luna (perioada octombrie-mai, se achita dupa obtinerea vizei)
Taxa Ambasada: $190 (costul taxei de Ambasada va fi rambursat de catre angajator in Statele Unite)
Bilet avion: aprox. 0-900 € (costul biletului de avion va fi rambursat de catre angajator in Statele Unite, iar plecarea se face in grup organizat-Adira)

CUM APLICI?

Pasul 1: Trimite CV + Scrisoare de intentie
Trimite un CV cu poza in care sa introduci aprecierea nivelului de engleza pe o scala de la 1 la 10. Aceasta este  obligatorie si trebuie realizata intr-un mod obiectiv. In caz contrar, aplicatia aferenta inscrierii nu poate fi  luata in considerare.

Se accepta orice tip de CV, Europass, Standard, European, American etc,insotit de o scrisoare de intentie adresata PRIVATE COUNTRY CLUB, ambele in limba engleza,intr-un singur e-mail pe adresa h2b@adira.ro  in perioada 03 Mai – 5 Iunie 2017.  Doar aplicatiile complete vor fi luate in considerare!Vom confirma primirea e-mailurilor in 48 ore de la primirea acestora.

Pasul 2: Interviul cu angajatorul
Aplicantii acceptati vor fi anuntati in perioada 6  - 12 Iunie daca au fost selectati  pentru un interviu cu angajatorul din Statele Unite. Interviurile vor avea loc in perioada 19–30 Iunie la sediul ADIRA din Cluj-Napoca.

Pasul 3: Training + testare
In cazul in care ai fost acceptat/a de catre angajator, vei participa la etapa finala, care consta intr-un training+testare (din training)  in primele 2 saptamani din Septembrie, la Cluj-Napoca. In urma promovarii training-ului si a testarii, veti primi oferta de munca H2B.

Pasul 4: Aplicarea pentru viza

Toti participantii care au trecut cu succes de cele 3 etape isi vor pregati documentele pentru Ambasada.

Pasul 5: Plecarea

Plecarea in SUA se face in grup organizat in luna octombrie, iar la destinatie veti fi asteptati de catre un reprezentant al angajatorului.

imaginea utilizatorului Adira Team

Comentarii